Vinter i trädgården

Äntligen har kylan tagit över vårt land och över landskapen skapas nu frost av minusgraderna. Snö har också kommit, men än inte lika mycket som vi är vana vid. Mest troligt kommer det lagom till jul, eller för att ljusa upp januari. Många tror att vintern är lika med döden för trädgård och balkong, men så är inte fallet. Nog är det så att gröna buskar och färgglada blommor kan leva som på sommaren, men det finns andra alternativ för den kallare årstiden. ????????????????????????????????????????

När det blir mörkt ute, som det blir från november – februari, kan man använda mörkret som en inredningsdetalj i ens trädgård. Tillsammans med utebelysningen kan mörkret nämligen bli väldigt vackert och det är någonting som bör omfamnas. Bäst är det att blanda elektroniska ljusslingor tillsammans med vackra lyktor som har levande ljus. Atelje lyktan har fina alternativ som passar både för den som vill ha mer modern och till den som snarare vill ha det klassiska ljuset av en lykta. Lyktor från dem kan du köpa på nätet, bland annats hos Confident Living (besök deras Facebook-sajt här).

Använd fåglarna som inredning

I en artikel här har man skrivit om hur ljuset just kan göra mycket för trädgårdens inredning på vintern. De kommer med många bra tips och visar även olika alternativ för hur man kan inspireras att ordna i sitt hems uteplats. Sätt gärna också upp mat till fåglarna på vintern. Det gör att det blir ännu lite trevligare och dessutom är det snällt mot fåglarna. Fåglarna kan du även se som inredning. De är ju otroligt vackra att kolla på, och med deras vackra sånger blir julen väldigt stämningsfull. Är du intresserad av att lära dig mer om vilka fåglar som kommer och besöker oss rekommenderas denna artikel från Expressen då man ger tips om just detta.