Få en blomstrande hemmiljö!

Våra hem är faktiskt smutsigare än vi tror och även om man städar ofta kan det vara svårt att få bort alla bakterier som frodas på olika platser. Vi kan bli sjuka av att det inte städas på rätt sätt och växter trivs faktiskt sämre i en smutsigare miljö. Städar man inte ordentligt kontinuerligt tar det dessutom längre tid att städa varje gång det är dags, värdefull tid som man i stället hade kunnat spendera med familjen.

nordiskadesignpriset.se(2)

För att få en trevligare hemmiljö på alla sätt och vis är det viktigt att ha ordning och rent. Men det kan vara svårt att få tiden att räcka till att städa det riktigt rent. En smart lösning är då att ta städhjälp hemma, i alla fall minst när det är dags för storstädning. För att få veta lite mer kan man gå in på www.hemkart.se och läsa mer om professionellt hemstäd. Detta spar in på dyrbar tid som man i stället kan lägga på att umgås med familjen, i en artikel i Svenska Dagbladet står det att det som de allra flesta ångrar och önskar vid livets slutskede är att man inte tog mer tid till att umgås med nära och kära. Det blir dessutom mycket trevligare att vistas i en hemmiljö som känns ren och fräsch. Professionellt hemstäd vet mer om hur man får bort dolt och ingrott smuts och bakterier. Har man sådant i hemmet kan det drabba hälsan. Många kanske tycker det är dyrt med hemstäd, men faktum är att hälsan är viktigare än alla pengar i världen så att lägga den där extra slanten på experthjälp kan vara värt.

Blommor som trivs och dolda bakteriehärdar

Ett rent hem gör inte bara dig och din familj gladare och friskare, det är dessutom bättre för växter också. Det kan vara svårt att få vissa blommor att överleva, läs mer om lättskötta blommor här. Damm och bakteriehärdar förpestar luften för blommor, som är beroende av syre precis som vi människor. Ännu en anledning till att se till att ens hem faktiskt bli ordentligt städat. Man kan även hålla efter dolda bakteriehärdar i sitt hem alldeles själv. Nedan informerar TV4s städexpert om platser i hemmet om platser i hemmet som är mycket smutsigare än vi trodde.